8 kommentarer

  1. zindex42

    @kvalimad Ja, det må jeg dige, den kommer til at blive brugt flitigt. Efter fonden var kommet ud, så smed jeg en ribbenssteg i den, gav den 20 minutter, skar den i skiver, og så på en pande med middelhøj varme i nogle minutter. Hold da op det var mørt og lækkert stegt flæsk. Ikke det der tørre bras man ellers kan få serveret, eller hvor man selv skal simre det i 15-20 minutter langsomt på en pande.

    Tak for nogle gode inspirerende input.

    Mvh Lasse Westy Bech

  2. Kvalimad

    @zindex42 hehe … ja udstyr er der ingen ende på. Men jeg bruger min trykkoger rigtigt meget. Fremragende til "simremad", som jo så bliver fast-food. Så en trykkoger er bestemt pengene værd.

  3. zindex42

    @kvalimad
    Og duften er fantastisk. Jeg siger tak, det var din hurtig-fond der fik mig til at sætte en på ønskelisten, selvom 900 bobs var lidt rigeligt bare til det. Så var det billigere med kødmørneren 🙂
    

  4. Kvalimad

    @zindex42 ja en god fond er det bedste man kan gøre for sin mad. Det er en af de ting franskmændene har ret i…

  5. zindex42

    Tak for de fine videoer. Jeg vil smutte op og se til min første fond på min nyindkøbte trykkoger 🙂 499,- på tilbud i Kop og Kande i Næstved Storcenter frem til d. 26/22. Den er på 6 liter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *