9 kommentarer

 1. GoodFoodist

  Hej Annemette – Må jeg spørge hvor du køber det smarte smalle bagepapir på rulle til kanterne? For det er sørme super duper til rigtig mange ting. :o)
  (Kan se at du også handler i Bagebixen, men jeg har ikke kunnet finde det der. ;o) ) Mange hilsner, Helle – fra MORMOR'S BAGEKLUB grupperne på Facebook

 2. Christina Kampmann

  Nej hvor virker du virkelig snobbet og nedladende overfor de personer der er med. så videoen med Frederikke hvor du taler til hende som et lille barn og en hund !! ad en opførsel !! og nøj hvor bør du skamme dig !!

  derudover er dit kamerahold en joke, der bliver ved med at falde foran hinanden…

 3. Ida Marie Rahbek Gøttsche

  Tak for en super lækker og håndgribelig opskrift! Blev færdig med kagen idag og kombinationen af honningkagebunde og den lækre ingefærkrydrede æblemos er lige i øjet! Kunne snildt spise æblemosen med ske, så måtte lave en ekstra portion netop til det formål 😉
  Jeg bagte bundene af to omgange i en bagering uden bund som så bare fik lov at blive gennemvarm i ovnen først for at undgå at dejen stak af i bunden, og så måtte jeg passe lidt på at de ikke blev brændte i bunden fordi jeg har gasovn og altså ingen varmluft :/ Men det gik, og er rigtig glad for resultatet!!

 4. Anne-Mette Niemann

  Super dejlig kage som bare bliver bedre dagen efter. Æblefyldet med ingefær er perfekt til honningkagen. Tak for det fede tip om opsmøring af siderne :-).

 5. Sanne Kjelde

  Jeg bagte denne lækre honningkage med æblefyld og kanelsmørcreme i tirsdags. Jeg har aldrig selv turde prøve at bage sådan en fin kage før. De få gange jeg har prøvet, er det aldrig lykkes mig eller så fortrød jeg undervejs. Jeg hoppede ud i det denne gang og det lykkes fandme! Og så i første hug! Jeg er sikker på at grunden til at det lykkes, er pga. den meget nemme og forstående opskrift. Og denne video gør det bare endnu nemmere. Helt sikkert en kage jeg kunne finde på at bage igen. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *