19 kommentarer

 1. Mark Petr Boháček

  En mel type med 10% protein (hvedemel), er det tilstrækkelig hvis man skal bruge det til at bage brød. Eller skal man højer op i protein indhold for at der dannes nok gluten?

 2. Peter Bisgaard

  Rigtig spændende video, dejlig roligt tempo med god "spænding" – ikke for lang til mig. Sektion om gluten speciel god :-)

 3. Hammer Smashed Cake

  Fantastisk video! før i tiden, troede jeg bare at min dej af hvad end jeg nu lavede bare ente med at blive som den var efter 10 minutters æltning, men den her video har givet mig et helt nyt perspektiv af hvordan dej i virkeligheden opfører sig. Tak for det! det var akkurat lige hvad jeg manglede! :)

 4. Thorbjørn Christensen

  Hej

  Jeg kan se at du har styr på dejen

  Tænkte på om du ved hvordan man laver håndtrukne nudler og i såfal kunne vise en video med ca. samme dybde som denne om dette, (mange steder på nettet får de ikke det hele med) tak for tippet om at dejen skal være vådere

  Har også skrevet på din hjemmeside da jeg virkelig er interreseret

 5. Anders Rosted

  Tak for endnu en lærerig video, Max! 🙂
  Jeg bruger timer på dine videoer. Har du et mobile pay-nummer du vil ud med, hvis man er for doven til kontonumre, men gerne vil bidrage til, du bliver ved? 🙂

  Mvh Anders

 6. irthenoes

  Meget spændende, især den sidste del om gluten og stivelse – det har jeg aldrig set/tænkt over før

 7. anette svendsen

  hej og tak for dine videoer er så vild med at se dem… men jeg ville godt ha nogen flere for du er vil god til det.. jeg bruger dem også til min stor dreng,, så kan han også lave mad….. så film film.. tak.. smil. 

 8. Lycaon Caesar

  Jeg elsker dine videoer. Udover at de gør mig bedre til madlavning, så har du en utroligt behagelig stemme som gør videoen en fryd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *