24 kommentarer

 1. Mikael Jensen

  Det det er jo så lyn Boeuf Bourguignon. Hvis det er rigtigt skal det stå i en ovn i flere timer. 

 2. TomTomChucky

  Forstår altså ikke finten med at vaske grøntsagerne i en skål? Jeg vil da til hver en tid fortrække, at skylle dem under rindende vand, så al skidtet bliver fragtet væk. I en skål, ligger skidtet jo bare og svømmer rundt i grøntsagerne, så selvom at man får vasket det af, kan det jo sagtens forekomme, at skidtet finder vej til grøntsagerne igen inden man hælder vandet fra eller trækker dem op fra skålen…

 3. Daniel Ambition

  hej tak for dine videoer, virkelig gode. ville dog være fedt hvis du kunne nævne et par ord omkring kødet du bruger.

 4. haloneya

  ser da meget godt ud, men jeg er nu ikke helt enig med det med svampene, selvom jeg selv tit vasker dem når der er jord på, så synes jeg det er vigtigt at tørstege dem først også tilføje olie/smør sådan at de kan brune lidt og derved får mere smag.

 5. Jonas Rosenven

  Jeg er ganske enig. Jeg har spredt din "verdens bedste brød" opskrift, til mine dovne venner, der rask væk betaler 25 kr for et "hjemmelavet" supermarkeds brød, som man selv kan lave for 3 kr. Forleden lærte jeg en ven, der nærmest lever af håddåks, at lave en hvid sovs. Hans eneste kommentar var: Er det virkelig SÅ nemt?. Udekøbt mad skyldes for det meste bare mangel på opdragelse. 

 6. Jonas Rosenven

  Tak for din madkanal. Jeg forstår ikke, at det at lave sin mad selv, er blevet gjort til en svær og besværlig ting der er forbeholdt et hemmeligt broderskab. Det skal laves om! 

 7. Kvalimad

  Jeg har aldrig mødt smør jeg ikke kan lide …

  Men bortset fra det så brugte jeg næsten 2 kg kød til retten. Så smørmængden er ikke overvældene. Brugte 25-50 gram i alt.

  Hvis man så regner med at der er 200 gram kød til 10 mennesker, så er det 5 gram smør eller 40 kcal per person. Hvis de også spiser alt saucen hvor det meste at fedtet er i.

  Realistisk får man nærmere 20 kcal fra smørret. Så det betyder ikke rigtigt noget i forhold til hvor meget bedre det smager.

 8. Behelit

  Endnu engang tak for en dejlig video.

  Lige et lille tip. Du får mere kontrol over din kniv ved at skære med den del af bladet som er tæt på håndtaget og holde på kniv bladet med tommel og pegefinger. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *