11 kommentarer

  1. Torben Thomsen

    En friteause er exellent til at styre temperaturen på dit andefedt. Har confitteret ved hhv. 90, 100 p 110 grader og vil mene, at 95 grader i længere tid giver et bedre resultat og mere afsmeltning end højere temperaturer!. 

  2. horisontial

    Plejer at koge det ved omkring 90-100 grader (det skal bare "pudre") i længere tid (3 timer ca.) og når man så skal bruge det, at stege det sprødt på skindsiden på en varm pande i få minutter. 

  3. TheYeast00whisperer

    Åhh jo kan se der er sager om sovs 😉 og hvem kan ikke lide sager om sovs…
    Men. mer`vil jo som regel have mere…Juleandestegen, helstegt juleand med svesker og æbler and all the trimmings..er sikker på du kan vælte Youtube på hits så snart vi nærmer os december…Damn de andelår ser gode ud..

  4. Kvalimad

    Det er allerede på sitet… /artikler/kunsten-at-udnytte-en-and-bedst-muligt og /opskrifter/andesauce-til-juleaften

  5. TheYeast00whisperer

    Hej Max
    Apropos and og jul og fedt – er du ikke manden, der viser os andre mænd hvordan sådan en rigtig juleand skal tilberedes, sådan helt traditionelt du ved, fra frysedisk til bord ( og evt. sowsen..hvordan den liige rammer ren kvali-perfektionisme-standarden )
    Tak for alle de gode tips og tricks og al den energi du lægger for dagen

  6. Mujave

    Det må jeg have! Men mange tak for opskrifterne, det er også en god lektie at man ikke altid kan følge den slags slavisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *