17 kommentarer

 1. Morten Lundorff-Hansen

  Det er sku' lige meget hvad jeg vil lave, så har du en video til det. Er total fan, fortsæt det fremragene arbejde :-)

 2. Torben William Petersen

  Jeg vil tillade mig – stik mod hvad der vises i filmen – at anbefale man bruner kødet efter det er sous vide tilberedt og ikke før. Det der sker på filmen er at kødet brunes og derpå vakumeres, men når kød vakumeres så suger vakummaskinen ikke alene luft ud af posen, men også saft ud af kødet. Det er faktisk derfor at al vakumpakket kød altid er syltet ind i kødsaft. Når man derfor bruner før der vakumeres, så ødelægger det stegeskorpen, der ikke bliver sprød, men blød, fordi den sejler rundt i vakumpostens kødsaft. Det bedste resultat opnås derfor ved først at sous vide tilberede køder, tage det ud af posen og tørre det grundigt af og brune det i smør eller olie på en pande eller gnide det med olie og brune det under grillen, eller med creme brule brænder. Det giver en sprød stegeskorpe og det bedste resultat.

 3. SeanEidge

  Fin video! Er det cuvette, som der står i titlen, eller culotte, som du siger i videoen?

  Jeg satte en cuvette over i går aftes og tager den ud i aften. Så det bliver omkring 20 timer. Har stillet min steba på 55 grader. Ser frem til at se resultatet 🙂

  Uanset om det er cuvette eller culotte du laver, så er det en fin lille video. Tak.

 4. Bisse peace

  @kvalimad tja man kan vel godt kalde det en smagssag men vil nu mene at smagen bliver klart bedre hvis steger hele stegen hårdt på alle sider i kort tid efter temperering..
  

 5. Kvalimad

  @jiveturker det kommer an på hvordan man serverer kødet. Hvis det er på den sædvanlige måde med at skære det røde kød i tynde skiver, så gør det ingen nævneværdig forskel. Skærer man det ud i tykke skiver til bøffer, så kan det gudt betale sig at brune dem bagefter.

 6. Bisse peace

  hvis du havde brunet alle sider af kødet og stegt hele stegen af på en brandvarm pande efter den havde været i vandet tror jeg dit resultat var blevet endnu bedre. Men fedt at se en guide på dansk.

 7. Jijo233

  Forfærdelig video! Jeg prøvede det med posen og der skete ingenting!!!
  Ej, godt at du oploader noget Max! Det er ved at være lang tid siden :)

 8. Kvalimad

  @andersbrtlsn Hvis du går til kvalimad og kigger på udstyr til sous vide, så står der mere om det end du har lyst til at vide. Der er link til den i videoens beskrivelse.

 9. andersbrtlsn

  Hvad har du måtte slippe for sådan en sous vide maskine? Kunne jo være den skulle på ønskesedlen til jul.. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *