8 kommentarer

  1. Gabriella Delfina Di Blasio

    Tuller du? Only a man would call that tiny bit a choc mousse portion 😉 Lovely video!!

  2. jacob skallerup

    Jeg vil også lige føje mig til samme gruppe som "Kristin Osk Gretarsdottir". Jeg har også ventet på nye indslag og "hold nu kæft" hvor er det genialt. Chokolade og vand… Elsker dine videoer og håber aldrig du stopper med at producere nyt. Der hvor du særligt adskiller dig fra andre, er ved at fremhæve de typiske faldgrupper. Det har allerede redet min hollandaise 🙂 

  3. Amalie Kjærbøl

    Fedt at du er tilbage med nye videoer! Jeg synes simpelthen de er geniale :)! Og din pizzabund og focaccia er nok nogle af dem jeg har brugt aller mest 🙂 Men det er er vel egentlig ikke så meget en 'mousse' når der ingen luft er i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *