8 kommentarer

  1. Sessiz Kus

    Anne tak for nogle gode videoer, kan simpelthen ikke finde videoen med dressing opskrift, kan du ikke lave en video med det igen?
    Vil vente spændt på det :-)

  2. Latey12

    Salmonella er stort set udryddet i danske æg (0,05% på skallen, 0,02% i selve ægget)
    Kilde: DTU Fødevareinstitut, 2012.

    Der er faktisk efterhånden større risiko for at blive udsat Salmonella i frugt og grønt og fra svin … !

  3. Patrick Rasmussen

    Hej Anne!

    Så lige din video – Super video!

    Men du havde lidt problemer med at vende den – Vil anbefale dig at købe en lang palet så du kan få noget under længden af wrappen. Bruger selv en lang palet, når jeg laver pandekager – Det gør det noget nemmere at vende ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *