9 kommentarer

  1. Henrik Jakobsen

    Hvorfor lægger du et stykke staniol under stegen? Er det for at den skal ligge lige? Tak for nogle hyggelige videoer

  2. Rasmus K.

    Loggede på youtube for 25 minutter siden for at høre et nummer med Kim Larsen. Nu sidder jeg og se dette. Sååååh…

  3. lisa buchmann

    hej  kvalimad !!!

    naar  jeg  har  stegt  stegen,  skal  jeg  lave  den  brune sovs,  men  der  er  et  problem  for  mig  her !!!!  jeg  bor  i  italien  og kan  ikke  koebe kuloer  til  brun  sovs.
    kan  jeg  lave  kuloer  selv  og  hvordan ???? tak

    kh  lisa.

  4. Jannick E

    Når vi laver flæskesteg, er sværende så sprøde, at jeg er bange for at knække nogle tænder, når jeg bider i dem.

  5. horisontial

    husk laurbærblade mellem sværene – tag dem dog ud før du putter stegen på grillen ellers bliver de brankede – du kan også hælde lidt vand ved, som du kan bruge til sovsen. 

  6. jonasc89

    tusind tak for videon 😀 her i juletiden er det meget sjovt at prøve lidt selv når ens mor aldrig lader andre komme i køkkenet haha ! god jul !

  7. Cecilia S. Sørensen

    Min mor var en mesterkok så prøv dette = Vend sværen ed bunden ned af, med noget vand i ca. 20 min, også vend stegen, steg den til den har den rigtig temperatur, også grill til sidst, det giver de bedste svær ever TRUST ME!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *