28 kommentarer

  1. Omaima Makram Jørgensen

    Dagen tak i dag håber når mørket kommer over at jeg har gjort godt til mig selv og til i morgen og dem jeg kommer og ser min dagen. Tak 

  2. P Nielsen

    Hej
    Andres8355
    Jeg syntes du skal lave noget andet
    for den ret er rigtig god så ingen grund
    til at kredisere den du kan evt lave medister
    Hi Hi
    Palle greve.

    Anders8355

    Anders8355

  3. MissWitchiepoo

    Du har fuldstændigt ret. Man kan godt skylle dem hurtigt under vand, men skal ikke lægge dem i vand. Jeg arbejdede på en champignons fabrik i mine sommerferier og det var en no no:)

  4. Kvalimad

    Nej det kan jeg ikke sige. Det må du spørge ham om 😀 Har du et link til hvor han siger det?

    Alton Brown er god tv-kok med et stort research team bag sig.

    Der er en udskrift af en udsendelse her hvor han tester det. w w w . goodeatsfanpage . com / Season2/Mushroom/MushroomTranscript.htm

    Jeg har også selv testet det, med samme resultat. Som sagt prøv selv at teste det.

    

  5. Anders8355

    hvorfor sige en lektor fra Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. så det her Champignon suger vand til sig og mister fasthed. Skyl derfor champignon hurtigt under koldt vand eller børst dem, før du tilbereder dem kan du sig mig det ?????
    

  6. Kvalimad

    Det passer ikke! Prøv at komme champignoner i vand og lad dem ligge der i en time. Vej dem før og efter. De suger stort set ingen vand. Rørhatte og andre lamelsvampe er derimod en anden sag.

  7. Anders8355

    undskyld jeg lige sig det men Champignoner MÅ ! ikke komme i vand for de suger vand det ved alle 🙂
    

  8. Kvalimad

    Rørhatte, kantarelelr og den slags skal børstes. Champignoner behøver man ikke. De suger ikke noget vand af at blive skyllet. Så det er meget nemmere at skylle dem end at børste dem.

    Prøv at skære rødderne af nogle, vej dem, rens dem i vand, tør dem, og så vej dem igen. De har ikke opsuget noget vand af betydning. Jeg ved det, thi jeg har testet.

  9. Kvalimad

    Det er godt nok længe siden jeg har lavet det. Jeg skriver den på listen. Men den er nok noget langt nede :-S

  10. Magnus Kristoffersen

    Ris???!!! Arrhgh, en god mørbradgryde spiser man kartofler til! 😀 God opskrift! Rigtig dansk comfortfood

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *