10 kommentarer

  1. Thorbjørn Christensen

    hej super god video, men bruger du panikdej til alle pizzaer (undtagen den hvor du siger den er langtidshævet)? kan man godt bruge "klo -metoden" til en langtidshævet pizzadej?

  2. Christian Rubek Nielsen

    Hej Max!
    Super lækker video. Jeg har lige et spørgsmål:
    Når du fryser den færdigbagte pizza, hvordan tør du den så op igen så den stadig er god?

  3. FrederikLambert

    Super video, og god måde at forme de ikke så udviklede deje i starten. Rosmarin gør sig også fortræffeligt på kartoffelpizza. man kan også forsøge sig med at give bunden et tyndt lag creme fraiche eller sur fløde

  4. MrPointless

    Dejlig video, som sædvanligt! Kartoffelpizza er en af mine personlige favoritter.

    Hov, forresten, og så mangler der et "n" i 'formning' i titlen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *