13 kommentarer

  1. Fru Christensen

    Du har nogle rigtig gode videoer, vil anbefale dem til min søn som er ny til at skulle lave mad :-)

  2. Cha Cha Cha

    grunden til at folk bruger havregryn eller rasp har absolut intet med anden verdenskrig at gøre …. folks argument for det er at konsistensen bliver anderledes. Forklaring : jo grovere det du putter i er jo luftigere bliver din frikadelle jo finere jo mere dej agtig bliver din frikadelle (i det her tilfælde er dejagtig ikke ment som noget dårligt) altså lidt lidt lige som en grovhakket og en fransk postej, for at skære det ud i pap. så er det jo en smags sag hvad man synes er bedst 

  3. Kvalimad

    Hele de danske "køkken" er defineret af to ting.

    Vi begyndte at sælge en masse svin til englænderne omkring 1900. Så vi spiste selv alt det der ikke kunne sælges til de rige englændere.

    Dernæst kom 2. verdenskrig og gjorde vore mad endnu billigere :-S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *