7 kommentarer

  1. migogminmad

    Hej Michael
    Det er desværre ikke så nemt at lave is uden en ismaskine. Det kan dog lade sig gøre, men det kræver lidt mere arbejde og noget mere tid.
    Det du kan gøre er, at du fylder din ismasse i en beholder og stiller den i fryseren. Ca. 1 gang i timen og gerne mere, skal du røre i massen. Det er vigtigt den ikke danner for mange krystaller og det undgår du når du rører i den. Det tager tid at fryse massen ind og der er desværre ikke garanti for at det bliver super godt. Så skal du måske hellere kaste dig ud i en parfait som netop ikke røres på maskine :)

  2. migogminmad

    Hej Silke Dinesen
    Cecilia fra Copenhaden Cakes kan desværre ikke huske hvor hun har købt sin is ske. Men hun siger man kan købe den slags skeer hos professionelle storkøkkenforhandlere. Fx. H.W Larsen i Kødbyen 🙂
    De bedste hilsner
    SuperBrugsen/Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *