20 kommentarer

  1. Elo Hansen

    Din opskrift på Ginger Ale minus gær, plus tilsætning af 2 breve Samarin i en 70 cl flaske der kan lukkes tæt.

    Giver en god drik, der minder om den købte drik, med brus.

  2. Kasper Friis

    Tak for en dejlig video! Jeg syntes at når jeg prøver det så får det en kraftig smag af alkohol, eller gær, selvom jeg kun kommer en halv ærtestørrelse af gær derned i, eller mindre, hvordan kan det være? 🙂
    

  3. Kvalimad

    Der er allerede and, flæskesteg, risengrød, risalamande, brun sovs, æbleskiver …hvad mere spiser man da om julen?

  4. Kvalimad

    Tak. Du har ret i det med fiskene. Det er bare fordi jeg ikke har tænkt over det. Jeg skal sørge for at der kommer nogen. Jeg spiser fisk flere gange om ugen, så det er lidt sjovt …

  5. HamdiAKATmac

    tak for svaret. Jeg har set mange af dine videoer og de er rigtig fine. Det undre mig bare, at du ikke har lavet noget med fisk endnu. Er der en special grund til det? Vh

  6. Kvalimad

    Ja. ca. ½% Ikke noget man kan blive fuld af, uanset hvor meget man drikker.

    Det er omtrent den samme mængde alkohol der er i et stykke lyst brød som franskbød, boller og pizzadej når det er bagt.

    Lader man det gære længere kommer der mere alkohol så man kan blive beruset. Men så skal det op at gære et par uger.

  7. Kvalimad

    Jeg har ikke prøvet, men med mindre frugtfarven er giftig eller indeholderstore mængder konserveringsmiddel burde det ikke betyde noget. Du kan også bruge frugtsaft til at farve med.

  8. Stehanie Hornbæk

    Alltså hvis man laver sodavand på denne måske kan man også tilsætte farve hvis det ikke ødelægger den
    

  9. Kvalimad

    @NannaMorrison1 Nej. Men den er på en youtube konto der hedder kvalimad2 Så hvis du googler "kvalimad2 ginger ale" skulle den gerne dukke op. Kan desværre ikke indsætte url her.

  10. Kvalimad

    @andr4681 det er ikke til at vide. Hvis du har gjort præcist som opskriften sige, så burde det virke. Men har du fx komme citronskal i fra sprøjtede citroner, så forhindrer det gæring. 

  11. andr4681

    Har lige kommet gæret i portionen jeg lavet igår, det var lidt for sødt uden gæret i.
    Tager gæret noget af den sødme væk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *