26 kommentarer

  1. Oline Madsen Madsen

    hej når du skal have skummen på så prøvog stat i midten og lad den være og så lufte den op lidt ad gangen.

  2. Carsten KJØLLER

    Når jeg laver flødeboller, så bliver bunden overtrukket først, så trækker skummet ikke fugt ned i bunden. Uanset om det er marzipanbund, kiks eller småkage bund. Der er jo ikke helt så meget ved en god hjemmelavet flødebolle, hvis bunden er helt blød vel.

  3. Kvalimad

    Der er et link til opskriften i videoens beskrivelse. I opskriften er der en beskrivelse af bundene, og en opskrift.

  4. MissWitchiepoo

    Ser lækkert ud! Jeg vil lige tilføj,e at man kan købe vafler i sverige, som dem man får i købte flødeboller. De er godt nok firkantet, men kan vel sagtens gøres runde. Det er morsomt, at folk altid vil gøre slik og kager sunde. Hvis man vil være sund, kan man tage en gulerod istedet, og kun spise usundt når man har fødselsdag:)

  5. valhalla homebound

    det tror jeg nemlig også 😉 så er det også lidt sundere end sukker 😉 -tror du ikke bare man kan varme det indtil lige inden det brænder på og så hælde det i ? -jeg ved at a xoco laver deres flødeboller med en blanding af rørsukker og honning 😉 kh

  6. Kvalimad

    Har ikke prøvet så det aner jeg ikke. Jeg har dog en mistanke om at honningen kan brænde på under opvarmingen. Men hvis du prøver vil jeg gerne høre hvordan det gik. Kunne forestille mig at det ville give en god smag.

  7. Kvalimad

    Som regel bruger jeg den økologiske Bjornsted Equador fra Netto. Den er god til prisen, og opfører sig som forventet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *