10 kommentarer

  1. JKogsgaard

    Forstår ikke helt hvorfor du vakuumerer dit flæsk, når du salter det. Man salter jo for at trække væske ud af kødet, derfor ville det være meget smartere at ligge det på en rist eller sådan noget – med en beholder under selvfølgelig, så det ikke render ud i køleskabet. Et lille tip fra en slagterlærling :)

  2. Bonnik Pedersen

    For dem der efterlyser del 2.
    Gå ind på linket under beskrivelsen. Så får du både opskriften og del 1 og 2.

  3. Mark Wiese

    Wa…! Får vi del 2? Vi er kommet over den 10. november, medmindre det er den 10. november 2011 du mener :P

  4. Kvalimad

    lamlil: jeg tror du skal se "Pig in a day" igen 🙂 De har meget større stykker kød og derfor større mængder salt. Men jeg bruger faktisk samme teknik som Hugh (er stor fan af ham). Den er bare skaleret ned til mindre stykker kød.
    Jeg prøver at lave mine opskrifter så de er nemme med de ting vi kan få fat i I Danmark. Også derfor de små stykker supermarkeds ribbenssteg.

  5. Kvalimad

    Hvor har du set at det normalt ligger i mere salt end her?

    Videoen linker til opskriften, der kan du se hvad der skal ske herefter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *