16 kommentarer

  1. Børge Wedel Müller

    Da jeg første gang jeg lavede mayo på denne måde blev den super god og velsmagende. Jeg har aldrig kunnet genskabe mayo'en siden, det bliver noget plasket gult olie.

  2. Mikkel Birch

    Du er da vist lidt en klovn, der har lært et nyt ord. Emulsionen kan du jo se i og med samler sig i en samlet masse. Hvis det giver dig moralske kvaler at bruge en stavblender, så rør den i hånden, men hvad laver du så her?
    

  3. mesmer7913

    jeg har lavet din mayonnaise flere gange med stavblender . Med godt resultat hver gang . Det sværeste var faktisk at stave til mayonnaise 🙂 Meget fin side og gode praktiske og usnoppede informationer TAK

    

  4. Anders D. Holst Petersen

    Hvis jeg ikke tager fejl så ligner det grangiveligt en Bamix blender. Jeg kan dog ikke se hvilket hovede du bruger MEN hvis du bruger det specielle (kig på bamix dot com under tilbehør) til det, så er det jo ikke så underligt at det er så nemt for dig 😉
    Og hvis det ikke er det så PRØV DET 😀 😀 

  5. Kvalimad

    Mayo er en vægelsindet opskrift … jeg har dog en opskrift på hvordan du kan redde en mayo: v=RIGRGOnNlhs
    Det er det bedste jeg kan gøre til prisen.

  6. MrPointless

    Tag alle tingene op på køkkenbordet en times tid før, så de har den samme (rum)temperatur.

    Der er et par stykker der har problemer med at få det til at virke; det er meget lettere når alle ingredienserne har den samme temperatur. Olie, blomme, eddike og/eller citron specielt. Hvis de ikke har samme temperatur, bliver det meget sværere at få emulgeringen til at lykkes! 

  7. Simon Mejdahl

    Sådan laver man ikke mayo! Det skal emulgere – og det gør det ved at man tilsætter MEGET LIDT FEDTSTOF AD GANGEN! Og så skal det ikke laves med stavblender, men

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *