20 kommentarer

  1. Pallepop909

    elsker at du blander smeltet smør og gær .. gær celler hader Fedtstof . spørg alle bagere . du blander aldrig fedtstof og gær på den måde direkte så slår du gæren ihjel

  2. Nanna Trytek

    Hvis du vil have at din glassur stivner hurtigere er det en fordel at bruge varmt vand. Men hvis du vil have at den stivner brug æggehvide så laver du en royal icing og hvis du bare skal have en almindelig nem glassur bare brug koldt vand. 

  3. aivi Nguyen

    Jeg synes ikke at kagemanden er grim jeg synes at den ser rigtig sød ud og tænk hvis det var dig der havde lavet den og du fik sådan en kommentar.
    

  4. lorabenz

    som Thewesthammers så pænt skriver er arbejdstempraturen 40 grader for glasur hvorfor ?
    floremelis er knust sukker krystaller som har en løs stuktur ved 40 grader smelter sukker krystallerne og når temp. kommer under 40 grader samler sukkeret til en fast sukkerkrystal stuktur det gør at glasuren ikke løber og stivner hurtig. for at en højglands på glasuren bruges i stedet for vand past.æggehvider og 5-10 dråber edike

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *