16 kommentarer

  1. Sarah Sayegh

    Behøver man fryse kagen ned? Er det ok at lade den stå i 2-4 timer tildækket inden man kommer glasur på?

  2. Mona Dyrholm

    Jeg vælger altid at fryse kagerne med i to lag plastposer og i en lufttæt dåse. Kransekage tager vanvittig nemt imod smag fra fyrseren, og kransekager med et strejf af porrer er ike populært…
    Ellers Tusind tak for dine videoer, de er til stor inspiration

  3. Nour Sabah

    Ikke for noget men tror at der er mange af dine følgere der er stoppet med at følge dig osv..
    Fordi det næsten er 4-5 måneder siden du sidst lavede en video!
    Just sayin'

  4. Fooolen

    Har lige brugt din spaghetti bolognese-opskrift. Den er fantastisk. Vil bare sige, at jeg er kæmpe fan af dine videoer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *