27 kommentarer

 1. Maj M.

  Hej, kan man også lavet brødet med andre melsorter, så det bliver lidt mere grovbrød.'agtig ? God video :-)

 2. Kenneth Poulsen

  Hej,

  Har lige et spørgsmål 🙂

  Virkeligt godt brød, men jeg har store problemer med bunden af brøddet – skorpen bliver stenhård og min 3-4mm. tyk, hvilken gør den næsten umulig at skære og tykke i. Desuden bliver bunden meget mere mørk end din.

  Hvad gør jeg forkert?

 3. Rasmus E

  Hey. hvad hedder sådan en tube du bruger til at hælde olien i gryden med, og hvor kan man finde den.
  Jeg har søgt højt og lavt, men kan ikke finde et sted at købe dem… Ved jo ikke engang hvad jeg skal søge efter:)

  Tak for nogle fede videoer

 4. Frederik Jensen

  hej og tak for nogle fede uploads! jeg har lige et spørgsmål: SKAL man bruge en ler gryde eller duer en alm. stålgryde også?

  på forhånd tak:)

 5. Chris Thomsen

  Fantastisk nem dej, dejlig let opskrift. Nytår i morgen, og man skulle da lige prøve at lave brød her klokken halv et om natten ! 😀
  glæder mig til at se resultatet, dog har jeg ikke nogen stegeso eller lignende, men går vel nok ;)

 6. InaNugge

  Det er rigtig spændende at begynde at arbejde med surdej. Jeg har nu min parat til i morgen tidlig og skal så bage et forhåbentligt dejligt rugbrød. Men jeg efterlyser en opskrift med den samme surdej – men til et hvidt brød.

 7. MrVaks111

  Har bare købt en gryde i en genbrugsbutik til 20 kr. incl. låg. Skruede bare de sorte plastik håndtag af. Virkeligt et godt brød :-)

 8. TomTomChucky

  Har lige prøvet denne opskrift for første gang. Lavede det i et ovalt ildfast fad med et metalfad over som låg og satte en lille skål vand i bunden af ovnen. Da brødet var hævet op over kanten, skiftede jeg metalfadet ud med stanniol.
  Fik et flot formet, sprødt og luftigt brød! Køber ikke brød mere – det er helt sikkert!

 9. MrsKalehpache

  Kan man godt bruge speltmel i stedet for hvede, og komme en passe kerner også uden det går ud over luftigheden?

 10. Kvalimad

  Man skal ikke smide salt direkte på en klump rå gær og så lade det stå "længe". Gæren dør ikke af at være i et lidt for salt miljø i kort tid. Så fx. vand salt og gær der blandes sammen er ikke noget problem, hvis der hurtigt tilsættes mel.

 11. MicskiDK

  Takker. Jeg fandt en god gryde i metal – og det blev et helt overraskende godt resultat. Jeg har nu eftergjort det flere gange – og det er overraskende godt hver gang. Mmm!

 12. hofergodt1

  Jeg fandt en gryde "den blå" i IKEA, som jeg bruger hver gang jeg laver brødet. Den er heller ikke særlig dyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *