14 kommentarer

  1. rattenborg

    et par spørgsmål – når nu man har fået en surdej op at køre og stiller den i køleskabet
    – hvor lang tid kan man så bruge den?
    – når man 'fodrer' surdejen, skal den så direkte i køleskabet igen og skal der låg på?
    – min første surdej (lavet efter denne opskrift) lugtede mere sur end af øl, hvad kan det skyldes?

  2. H.C Greve

    jeg kunne godt tænke mig at lave surdej kun af hvedemel, da jeg har fundet en gammel tyrkisk opskrift, som min gamle far har fortalte så meget om, kan du hjælpe mig igang?

  3. Leonie Kraaijenzank

    Mange mange tak for denne video .. jeg bor i Frankrig og her kan man ikke få gær andet end ved bageren hvis denne da vil af med det. Og jeg savner nu det danske rugbrød. så nu vil jeg da gå i gang med at finde rugmel (heller ikke nemt her-men det må da findes)

  4. Madhan Wachmann

    Hvis man normalt ville bruge 50 gram gær til ca 500 gram mel, hvor meget surdej(evt i dl.) skal man bruge? :-)

  5. Patrick Remontius Rasmussen

    bruger du slet ikke gær eller noget ? 
    og behøves det ikke ?
    vil du så bare butte gær i selve "dejen" du bruger surdejen til ?

  6. TheYeast00whisperer

    Tænker lidt at prøve at bruge surdejen her til mine almindelige "hvide" (rustikke brød)..hvad vil du tro forholdet imellem alm. gær og din gærkultur er..eller hvor meget ville du tilsætte til en omgang almindelig dej på lad os bare sige 1 kg mel ??

  7. Kvalimad

    Man kan sagtens lære sig selv at lave mad. Specielt nu hvor så meget info er tilgængeligt på nettet og man kan købe kogebøger online.

  8. Kvalimad

    Fordi jeg har lavet mad i 40 år. Så er det bare at huske opskrifterne. Og så kan jeg lide at lære nye opskrifter hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *