17 kommentarer

  1. Dan Becker

    var der olivenolie i stenalderbrød i Danmark ??..Kan man ikke lave den uden olie ??..Hader olivenolie ..Sorry .. ????

  2. Karin H

    Hvor ser det bare lækkert ud, tak for det ;-)))) Ps du mangler bare at fortælle hvor længe den skal have i ovnen og hvor mange grader det er et stort minus !!!!

  3. anders staureby

    there is no such thing as "Paleo bread". Just because the paleo gurus originally wrote that you can use almond and coconut flour to lightly bread some recipes that needs it, doesn't mean that you should be cooking whole breads and desserts with nut flours. Nuts oxidize when they're baked, and they're unhealthy in the quantities needed to make a bread or a pizza (high in o-6 and other anti-nutrients). I'd say, avoid, and only use it once or twice a year on your birthday or Christmas.

  4. Laura Timm

    Er der ikke noget med at olieholdige frø og nødder bliver hurtigt harske når man hakker dem? Det ser ellers vildt lækkert ud. Det skal jeg snart prøve at lave.

  5. Kvalimad

    Har du prøvet at google "kvalimad pavlova" 😉 Du skal bare skifte almindelig piskefløde ud med en laktosefri, så er den hjemme.

  6. Kvalimad

    Stenalderen endte ca. 2000 år før år 0. Man har lavet brød de sidste 10.000 år. Så der har været en 6.000 års periode hvor stenalder folket har lavet brød.

    Bortset fra det, så er det ikke det som det handler om. Brødet er velegnet hvis man følger en såkaldt stenalder/paleo kost med lidt kulhydrat og meget fedt. Derfor navnet.

  7. Kvalimad

    Brødet er lidt på den tørre side, så jeg har overvejet at prøve iblødlægning. Skal nok skrive en note når jeg kommer der til.

    Du kan altid prøve at få det til at hænge sammen med en eller anden form for stivelse og vand. Grahamsmel, maizena, hvedemel, kikærtemel. Jeg har ingen idé om mængden.

  8. Amanda Hornum

    Du lægger ikke dine frø og nødder iblød inden. Hvordan kan det være ? Kan man benytte andet en æg da vi er gået over til at være veganere herhjemme. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *