13 kommentarer

 1. Hend Sheik

  Når jeg laver marengsbunden så bliver den helt brun i ovnen og den bliver ikke bagt ved ikke hvorfor har fulgt alt det du gjorde ❤️

 2. Christina Clara Andersen

  Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan man bedst flytter en kage, som er overhældt med en glace, fra rist til fad? Jeg tænker at det er svært uden at glaseringen krakelerer/skiller/bliver grim og det er det der afholder mig fra at gå i kast med det. Har du et nemt trick?

 3. Karoline Overgaard

  Skal man skærer kagepladsen af kanterne på en kage med cremer eller kan man bare trække kagepladsen af.

 4. Pernille Raavig

  Hejsa. Jeg synes at du er mega dygtig, og ser gerne dine videoer. Det eneste jeg ville forslå er at når du har lavet en lækker kage/dessert, at du så lige tilsidst skærer et stykke af den, så man/jeg kan se snittet og konsistens. God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *