14 kommentarer

 1. jonasc89

  det her var helt klart min favorit opskrift herinde, nu har jeg lavet den fire gange, men jeg er altså uenig med dig i at hvidvinen kan undværes. uden hvidvin synes jeg den mister lidt af den dejlige smag, men tak for opskriften! flere af den her slags tak 😀 !!

 2. Kvalimad

  Risottoen skal være al dente. Ingen tvivl om det.

  Men indtil man har prøvet det nogle gange, så er det bedre at give dem lidt for meget.

  Ukogte ris er nærmest uspiselige. Bløde ris er bare lidt for udkogte. Efterhånden som man så blive bedre til at lave risotto skal man sigte efter at ramme al dente mere præcist.

  Når jeg har set kokke komme med de udtalelser så har det være i forhold til risotto der nærmest er risengrød.

  Og jo min er lidt for stiv. Problemet når man skal filme imens.

 3. stangbien

  Hej Max. Tak for en god kanal. Jeg stiller lidt spørgsmålstegn ved at du siger at de hellere må få lidt for meget end lidt for lidt. Jeg ved at top-kokke plejer at sige, at man skal kunne ane det hvide i riskornet da den vil koge videre efter den er taget af varmen.
  Noget andet er, at din risotto ser en smule stiv ud, det er jo meningen den skal flyde ud og lave 'bølgen'.
  Nogle plejer at sige man skal lade risottoen hvile med låg på et par minutter, er det noget du har erfaring med?

 4. Kvalimad

  Kommer på et tidspunkt. Men ingen præcis dato. Det er jeg kommet til at love før uden at kunne holde :-S Så det er jeg holdt op med :-)

 5. Jijo233

  Dejligt at se nye videoer hver uge!

  Ikke noget som at se lidt dansk madlavning, når man selv bor i udlandet

  Godt stykke arbejde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *