14 kommentarer

  1. rattenborg

    jeg er vild med dine video og din enkle tilgang til doseringer – min første favorit var dit grydebrød – nu er det på tide at få prøvet rugbrød.
    tak for dine instruktive videoer.

  2. Kim Svensson

    Jeg bruger 1 spsk mørk maltmel, i stedet for kulør, det bidrager til farve, smag og krummen holder sig blød længere.
    

  3. Kvalimad

    Der er et link til opskriften i videoens beskrivelse. Der kan du læse mere end du har lydt til at vide :-)

  4. Kvalimad

    Mit bedste bud er at brødet har for lav temperatur. Brug et stegetermometer. For at citere mig selv på kvalimad "Brød på våd dej med en hård kraftig skorpe skal være ca. 94-98 grader. Sigt efter 96 grader."

  5. ohiokken

    Hvorfor bliver mit rugbrød klægt? har læst at det kan hæve for længe, men selv når jeg tager en time af hævetiden (i pågældende opskrift stod der 6 timer) bliver det vådt og dejagtigt i midten efter 1 ½ – 2 timer i ovnen. Er der nogle generelle tricks jeg må få : )?

  6. hfranke07

    Super god video…. informativ og rigtig godt sat sammen…. god lyd på din speak (her kunne mange andre lære rigtig meget….), simpelt filmet, og nice brug af fast-forwared-effekten… og så er opskriften simpel,- og gir et godt brød (efter at prøve et par gange.). 1.000 tak.

  7. keert88

    thank you very much for the video. could anyone translate the recipe to english? i don't understand danish

  8. Kvalimad

    @FrederikLambert nu har jeg bagt rugbrød i årtier men har aldrig prøvet at bruge maltsirup. Det er måske snart på tide.

  9. Anne B. J. Clausen

    Man kan også pakke brødene ind i viskestykker når de kommer ud af ovnen, for at få en blød skorpe…

  10. Lau Bech Lauritzen

    Haha, 12-timers vitsen var super, lidt inside joke når man har fulgt med i dine andre opskrifter. Ser lækkert ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *