11 kommentarer

  1. Elo Hansen

    Har du prøvet, at tilsætte en anelse eddike i den Svenske Pølseret? Den får en kant, et pif – så bliver, retten endnu bedre.

  2. KittyMizuki

    Jeg har aldrig abonneret på en dansk talende kanal i mit liv før men din kanal virker sku go, ærlig og interessant! :)

  3. Jabberdau

    De der "hemmelige" tips du kommer med i dine videoer, her med at stege paprika, er uvurderlige. Af de kogebøger jeg har er at stege krydderier ikke nævnt med ét ord.
    I din video med karbonader har du ligeledes et hemmeligt tip om ikke at ælte kødet. Heller aldrig set det nævnt og det gør en enorm forskel.
    Håber der kommer flere "almindelige" retter i fremtiden med flere hemmeligheder afsløret.

  4. MissWitchiepoo

    Endeligt var der en, som siger, at man skal stege paprika. Nu har jeg lavet mad siden jeg var 14 og samlet på kogebøger, men aldrig har jeg set nogen sige, at man skulle stege paprikaen for at få smagen ud, undtagen min far som lærte mig at lave mad. Jeg har altid undret mig over, hvordan man i kogebøger kunne læse, at man skulle tilsætte paprika i gryderetter direkte ned i væsken. Så tak for at du fortæller det, da jeg er sikker på at en del ikke ved det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *