17 kommentarer

 1. Stig Walsted Hansen

  Ser sku godt ud det der 😀

  Kunne være man lige skulle prøve lidt kylling her i weekenden 😀

  Super fede videoer i øvrigt :)

 2. maipigenDK

  Hejsa, super accent der i starten;) Ej, ville bare vide (siden min madlavningsevne blir udfordret bare jeg koger et æg) hvor lang tid kyllingen skal koge med kærnemælken? Og det skal bare simre, ikke? Eller er jeg helt forkert på den?

 3. TheTurmoilTbh

  det er nok bare fordi jeg er sjofel men det lyder altså som om du siger " jeg skal først have gjort lort klar. ved 0:30 

 4. Kvalimad

  Olien er fyldt med uklarheder efter kyllingen, så jeg siede den i en ny gryde, som jeg kogte fritterne i. Tilsatte også mere olie.

  Ovnstegte fritter er forbudte i mit hjem 🙂 

 5. Frans Andersson

  Lavede det her i weekenden. Det blev rigtig godt! Til andet dyp brugte jeg smuldret Dotitos chips + rasp… Helt perfekt! Brugte også mange flere stærke krydderier. 

 6. MrHaddifax

  Jeg driller bare – jeg går heller ikke af vejen for at lave købe-fritter fra tid til anden. Du plejer bare ikke gå af vejen for at lave – i min optik – meget omfattende ting fra bunden. Jeg husker "Du kan lave din egen bacon – det er super-let!"; og så tager det bare to uger :-D

 7. Janus Engelbrecht

  Mega-lækkert! Jeg har lavet det et par gange, hvor jeg bare har marineret kødet i citronsaft nogle timer inden paneringen – det er blevet rigtig godt. Det har ikke været nødvendig at koge kyllingen inden, men det er selvfølgelig meget vigtig at være opmærksom på at kyllingen også bliver ordentligt gennemstegt!

 8. Kvalimad

  Nu åbner jeg for en hvepserede. Jeg ved det. Men købefrites er bare frosne kartofler. Der er intet underlødigt ved dem i forhold til at lave dem selv. Til langt det meste er de bedre end hvad man kan lave selv. Det er et spørgsmål om sort, blanchering, stivelsesindhold og vandprocent. Det er *meget* indviklet at lave sine egne pommes frites så de bliver lige så gode som gode frosne købefrites. Ok ikke mere indviklet end at jeg laver noget om det på et tidspunkt. Men de rigtige frosne er gode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *