16 kommentarer

  1. Kvalimad

    Nu er jeg forvirret på et højere plan. Måske 😀 Jeg har opskriften liggende på kvalimad. Videoen her viser bare hvordan man laver den. Så det er samme opskrift. Generelt er cremen lidt tynd når den lige er lavet, men når den har stået natten over har den den helt rigtige konsistens. Den stivner lidt og kagerne suger af væsken. Så passer det hele til sidst.

  2. Gryn Baun

    Det er den du viser på youtube om tiramisu.

    Jeg skrev kommentar til din youtube video, så jeg gik ud fra at den refererede til den.
    Men det gør den måske ikke

  3. Gryn Baun

    Hej, prøvede en anden opskrift end din( snuppet dog gran marinen :-)) og synes cremen blev lidt tynd, for at gøre den tykkere, er det så, at komme mere mascapone i eller?

  4. Kvalimad

    Lidt appelsinjuice. Eller bedre, lidt appelsinmarmelade rørt op med appelsinjuice, så du får den kraftigere smag.

  5. Kvalimad

    Det er min kone heller ikke. Jeg er i øvrigt ikke selv meget for kaffe i dessert. Derfor er "dyppeteknikken" vigtig, så der ikke kommer for meget smag. Prøv den en enkelt gang. Den smager ikke for meget af kaffe.

  6. Kim Pedersen

    Konen er ikke så imponeret af kaffe, så jeg leder lidt efter et alternativ til det. Er der nogen der har prøvet at bruge kakaomælk istedet for kaffe til at dyppe i ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *