9 kommentarer

 1. Kim Larsen

  Jeg holder meget af siden kvalimad, men der er noget der går mig meget på, nemlig: De fleste der står og bruger hænder uden hansker, og jeg ved at det ikke er altid man kan bruge det, så har folk fingerringe, ure, armbånd, sikke noget svineri. Er i klar over hvor mange bakterier der er i sådanne ting, og nej , man kan ikke vaske hænder så alle bakterier forsvinder, det syntes jeg er ulækkert, men opskrifterne er gode. hilsen Kim Ulf

 2. Alugue Facil

  Har du nogen erfaring med hvor langtid den skal være i en gasovn. Er det bedst på en plade eller en rist. Torben

 3. Miechelle Juul Hwang

  Hej, vil bare sige at det var en rigtig go video, meget nem at foelge, jeg glaeder mig til at proeve om jeg kan goere dig kunsten efter. Har du et godt raad til hvordan man laver en kagemand ud af dejen??? kommer man ogsaa romance paa en kagemand??
  Det er nogle aar siden ege har faaet saadan en, og der var saa mange forskellige. Wienerbroed, brunsvie og en "snitte" af en slags. Det er lidt pinligt jeg ikke ved de her ting for min far var bager.

 4. kagelois

  Nu er det sådan at jeg befinder mig I Scotland hvor jeg gerne vil lave dette danske hjertebarn for mine venner herovre. Men jeghar desværre ikke fundet "vådt" gær. Så tror du tørgær kan bruges istedet? Og hvis ja, ved du så hvordan eller hvor meget der skal bruges?
  Ps. Jeg eeeeelsker din channel og dine videoer!

 5. ATM

  Jeg fortæller gerne den RIGTIGE måde hvor på det skal gøres 
  Da min kilde er at jeg selv har 6 års erfaring På området 😀 
  Fordi det er mit erhverv 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *